Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητή της ΧΧΤΘΜ Υποστράτηγου Σπυρίδων Δαβιτίδη στον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αρχέλαο Γρανά

P4130007Την Τρίτη 9 Απριλίου 2013 στις 11:00 π.μ. ο νέος διοικητής της ΧΧ Τεθωρακισμένης Μεραρχίας, υποστράτηγος Σπυρίδων Δαβιτίδης, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Αρχέλαο Γρανά και τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης ΑΜΘ, Γιώργο Γερομάρκο, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, την οικονομία και την ανάπτυξη. Επιβεβαιώθηκε η διάθεση για αγαστή συνεργασία τόσο από τη Διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας όσο και από τη Διοίκηση της ΧΧ Τεθωρακισμένης Μεραρχίας.

 
P4130009

 

Στο τέλος της επίσκεψης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας ευχόμενος καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, πρόσφερε αναμνηστικό δώρο στον υποστράτηγο, ενώ ο κ. Δαβιτίδης ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν. 
Διαβάστηκε 2210 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Απριλίου 2014 15:02

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή