Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοινώσεις Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καβάλας

Σύσκεψη Σ.Ο.Π.Π. 30/11/2012

Σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας με θέματα:

- «Σχεδιασμός και Δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την Αντιμετώπιση Κινδύνων από την Εκδήλωση Πλημμυρικών Φαινομένων και κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό»  

- «Σχεδιασμός και Δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την Αντιμετώπιση Κινδύνων από την Εκδήλωση Σεισμικών Φαινομένων, σε συνέχεια του αντίστοιχου ΣΟΠΠ στις 5/10/2012», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012 στις 09:30 π.μ. στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Αρχέλαου Γρανά.

Στο πλαίσιο των παραπάνω θεμάτων θα οριστικοποιηθούν και οι αποφάσεις σχετικά με:

  1. Προσδιορισμό ή επανέλεγχο υπαίθριων χώρων συγκέντρωσης του πληθυσμού μετά από σεισμό (χώροι καταφυγής), σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.).
  2. Προσδιορισμό ή επανέλεγχο ικανών χώρων για την υποδοχή και διαβίωση των πληγέντων μετά από σεισμό (χώροι καταυλισμών), επίσης σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του Ο.Α.Σ.Π.
  3. Προσδιορισμό κτιρίων ή άλλων χώρων του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας όπου σε περιπτώσεις κατάστασης έκτακτης ανάγκης λόγω σεισμού, ο Δήμαρχος και ο Αντιπεριφερειάρχης αντίστοιχα, θα συντονίζουν τη διάθεση του απαραίτητου δυναμικού και μέσων, εντός των διοικητικών τους ορίων, για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών που μπορεί να προκύψουν από σεισμούς.
  4. Προσδιορισμό χώρων προσωρινής εναπόθεσης μπαζών μετά από σεισμό.
Διαβάστηκε 1853 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 20:52
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Σχετικά Άρθρα

FaLang translation system by Faboba