Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Συγχαρητήρια επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας στις Καβαλιώτισσες αθλήτριες του στίβου, Αλεξάνδρα Δήμογλου και Ανθή Καραγιάννη

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στις Καβαλιώτισσες αθλήτριες του στίβου, Αλεξάνδρα Δήμογλου και Ανθή Καραγιάννη που έκαναν την πόλη μας περήφανη με την επιτυχία τους, ανεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών και κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012.

Μας έκαναν να νιώσουμε χαρά, συγκίνηση και θαυμασμό. Ευχόμαστε το παράδειγμα θάρρους, υπομονής και επιμονής που τις διακρίνει να εμπνέει τις νεότερες γενιές.

Συγχαρητήρια επίσης, αξίζουν στην προπονήτρια των δύο αθλητριών Κατερίνα Δράκου, καθώς και στον Καβαλιώτη Ομοσπονδιακό προπονητή της Άρσης Βαρών Δημήτρη Ιωαννίδη για την συμβολή και συμπαράστασή τους στη μεγάλη προσπάθειά των αθλητών μας.

Τις ευχές μας για κάθε προσωπική και οικογενειακή επιτυχία και ό,τι καλύτερο για τη μετέπειτα πορεία τους.

Με εκτίμηση
Ο Αντιπεριφερειάρχης

Αρχέλαος Γρανάς

Διαβάστηκε 1976 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 15:07

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή