Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Στην περιοχή Ωραίον του Δήμου Μύκης, συνεδρίασε την Τρίτη η επιτροπή Πολιτισμού και Τουρισμού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ.

 

dt_perioxi_oraion_dimou_mikis1Στην περιοχή Ωραίον του Δήμου Μύκης, συνεδρίασε την Τρίτη η επιτροπή Πολιτισμού και Τουρισμού της Περιφέρειας Α.Μ.Θ.. Στην επιτροπή ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Αρχέλαος Γρανάς αλλά και ο Π.Ε. Θ. Μακρής παρουσίασαν τις προτάσεις και τα μέτρα παρέμβασης σχετικά με την αντιμετώπιση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης στην Περιφέρεια.

dt_perioxi_oraion_dimou_mikis2Οι προτάσεις αφορούν τον πολιτισμό και τον τουρισμό ως μοχλό αντιμετώπισης της κρίσης. Αναπτύχθηκε ένας γόνιμος διάλογος μεταξύ των μελών της επιτροπής που συνοδεύτηκε και με την πρόσθεση χρήσιμων προτάσεων- δράσεων.




dt_perioxi_oraion_dimou_mikis3Η επιτροπή ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της για την τουριστική και πολιτιστική δράση της Περιφέρειας στο πρώτο εξάμηνο του 2012, γνωμοδότησε δε θετικά για την στήριξη πολιτιστικών και αθλητικών γεγονότων στη Δράμα και την Καβάλα. Στην συνεδρίαση της επιτροπής, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μύκης αναφέρθηκαν για τον Δήμο, τις δραστηριότητες των κατοίκων αλλά και στο πλούσιο, φυσικό περιβάλλον που διαθέτει.
dt_perioxi_oraion_dimou_mikis4Πριν την συνεδρίαση της επιτροπής ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού – Τουρισμού Κωνσταντίνος Παπακοσμάς, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής Ουζούν Ιρφάν συναντήθηκε στο δημαρχείο Μύκης με τον Δήμαρχο Τσουκάλ Μουσταφά αλλά και τους Αντιδημάρχους Αχριάν Χαλίλ και Χόμκο Ερκάν όπου συζήτησαν θέματα που αφορούν την τουριστική προβολή του Δήμου.

Διαβάστηκε 1901 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 15:04

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή