Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Απογραφή δικαιούχων διατροφικού επιδόματος από τα Κ.Ε.Π.

Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας πληροφορεί όλους τους δικαιούχους του διατροφικού επιδόματος (νεφροπαθείς, μεταμοσχευμένοι νεφρού, ήπατος , πνευμόνων και μυελού των οστών) να προσέλθουν στα Κ.Ε.Π. για την απογραφή που πραγματοποιείται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την δημιουργία του Ενιαίου Εθνικού Μητρώου Δικαιούχων Παροχών.

 

Η Απογραφή θα γίνει από 01 Φεβρουαρίου 2012 έως και 16 Μαρτίου 2012 και αναλυτικά:

 

Δικαιούχοι των οποίων το επώνυμο ξεκινά:

 

από Α έως και Ι θα γίνει από 01-02-2012 μέχρι και 15-02-2012

από Κ έως και Ο θα γίνει από 15-02-2012 μέχρι και 29-02-2012

από Π έως και Ω θα γίνει από 01-03-2012 μέχρι και 16-03-2012

 

 

Απαραίτητα έγγραφα

  1.  α) Για τους Έλληνες πολίτες επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας η Υπηρεσιακής για τους υπηρετούντες σε Σώματα Ασφαλείας και Ένοπλες Δυνάμεις , β) Για τους Ομογενείς, Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς,  γ) Διαβατήριο σε ισχύ για τους πολίτες κρατών- μελών Ευρωπαϊκής Ένωσης δ)  Για τους αλλοδαπούς απαιτείται  Άδεια Διαμονής Ενιαίου Τύπου ή Άδεια Παραμονής Αλλοδαπού. 

 

  1.  Παραστατικά έγγραφα εκδόσεως Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ) (π.χ εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος 2010 η 2011 , βεβαίωση απόδοσης Α.Φ.Μ, βεβαίωση εργοδότη, αντίγραφο τελευταίας μισθοδοσίας, παραστατικό φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης, κτλ) στο οποίο να αναγράφεται το Α.Φ.Μ του δικαιούχου του επιδόματος. Αν δεν διαθέτει Α.Φ.Μ να προσέλθει στην Δ.Ο.Υ που υπάγεται για να λάβει βεβαίωση απόδοση Α.Φ.Μ. πριν προσέλθει στα Κ.Ε.Π 

 

 

  1.  Οποιοδήποτε έγγραφο που να προκύπτει ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ). Σε περίπτωση που δεν διαθέτει, θα του χορηγηθεί από το Κ.Ε.Π η από τα γραφεία ΑΜΚΑ των ασφαλιστικών φορέων. 

 

  1.  Επίδειξη της πρώτης σελίδας βιβλιαρίου λογαριασμού πληρωμών η της αντίστοιχης κάρτας του λογαριασμού η απλού φωτοαντιγράφου αυτών, που θα τηρείται σε πιστωτικό ίδρυμα η γραφείο ταχυδρομικών επιταγών (ΕΛΤΑ) είτε έγγραφη βεβαίωση του πιστωτικού ιδρύματος η των ΕΛΤΑ όπου να αναφέρεται ο αριθμός ΙΒΑΝ.

 

  1.  Αναγνωριστική απόφαση περιφέρειας/νομαρχίας σχετικά με την χορήγηση του επιδόματος. Σε περίπτωση που δεν την έχει ο δικαιούχος να απευθυνθεί στην περιφέρεια από όπου χορηγείται το επίδομα. (επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας). 

 

  1.  Αν ο δικαιούχος αδυνατεί να προσέλθει στα Κ.Ε.Π η καταγραφή θα γίνει από τρίτο πρόσωπο που τον εκπροσωπεί. Ο εκπρόσωπος θα πρέπει να επιδείξει τα απαραίτητα έγγραφα αποδεικτικά ταυτότητας του που αφορούν τον ίδιο (ταυτότητα, διαβατήριο σε ισχύ). 

 

Επιπλέον συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο το οποίο να έχει χορηγηθεί κατά το χρονικό διάστημα των τελευταίων 6 μηνών η εξουσιοδότηση για το γνήσιο της υπογραφής η οποία να έχει χορηγηθεί κατά το χρονικό διάστημα των προηγούμενων 30 ημερών ή απόφαση για διορισμό ως νόμιμο εκπροσώπου δικαιούχου.

 

Διαβάστηκε 2719 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 14:30

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή