Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Διενέργεια δημόσιας κλήρωσης για τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής & αξιολόγησης προσφορών του διαγωνισμού «Μεταφορά μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Π.Ε. Καβάλας για το σχολικό έτος 2013-2014»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                               ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ                                    Καβάλα 1-11-2013
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ                                    Αρ. Πρωτ.: 03/οικ.4770
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ  ΚΑΒΑΛΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Ταχ. Δ/νση : Εθνικής Αντιστάσεως 20
Τ. Κ. : 651 10 ΚΑΒΑΛΑ
Πληροφ. : Αθ. Ασημής
Τηλέφωνο : 2513-503215
ΦΑΞ : 2513-503610
E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΘΕΜΑ: Διενέργεια δημόσιας κλήρωσης για τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής & αξιολόγησης προσφορών του ανοικτού διεθνή δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού «Μεταφορά μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Π.Ε. Καβάλας για το σχολικό έτος 2013-2014».

Γνωστοποιούμε

Ότι την Τετάρτη 6/11/2013 και ώρα 11:00 π.μ. στο Τμήμα Προμηθειών της Δ/νσης Διοικητικού Οικονομικού της Π.Ε. Καβάλας, ( γραφείο 215, 2ος όροφος ), θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση μεταξύ των υπαλλήλων που πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις, για τη συμμετοχή τους στην επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού και αξιολόγησης των προσφορών.
Η κλήρωση θα διεξαχθεί από την Προϊσταμένη του Τμήματος Προμηθειών κ. Ιορδανίδου Ελένη, και τους υπαλλήλους κ. Ασημή Αθανάσιο και κ. Φουτσιτζίδου Μαρία, υπάλληλο του ιδίου τμήματος.

Διαβάστηκε 3335 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2013 14:37

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή