Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Διενέργεια δημόσιας κλήρωσης για τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής & αξιολόγησης προσφορών του πρόχειρου διαγωνισμού ασφάλιση των οχημάτων της Π.Α.Μ.Θ - Π.Ε. Καβάλας

ΘΕΜΑ: Διενέργεια δημόσιας κλήρωσης για τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής & αξιολόγησης προσφορών του πρόχειρου διαγωνισμού «παροχή υπηρεσίας ασφάλισης των οχημάτων της Π.Α.Μ.Θ – Π.Ε. Καβάλας, για αστική ευθύνη (σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές)» για χρονικό διάστημα ενός έτους.

Γνωστοποιούμε

Ότι την Τρίτη 20/08/2013 και ώρα 11:00 π.μ στο Τμήμα Προμηθειών της Δ/νσης Διοικητικού Οικονομικού της Π.Ε. Καβάλας, (γραφείο 215, 2ος όροφος), θα διενεργηθεί δημόσια κλήρωση μεταξύ των υπαλλήλων που πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις, για τη συμμετοχή τους στην επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού και αξιολόγησης των προσφορών.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί από τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο του Τμήματος Προμηθειών κ. Ασημή Αθανάσιο, και τους υπαλλήλους κ. Φουτσιτζίδου Μαρία, υπάλληλο του ιδίου τμήματος, και κ. Ραμαντάνη Αικατερίνη υπάλληλο του τμήματος Λογιστικής Διαχείρισης.

Διαβάστηκε 3279 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2013 15:16

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή