Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Καβάλας

Σύγκληση Σ.Ο.Π.Π. ΠΕ Καβάλας στις 03/04/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγκλήθηκε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Καβάλας στις 3/4/2015 με θέμα: «Σχεδιασμός και Δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την Αντιμετώπιση Κινδύνων λόγω των Δασικών Πυρκαγιών».

Στη συνεδρίαση προήδρευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας και Πρόεδρος του ΣΟΠΠ κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος και παραβρέθηκαν φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας που προσκλήθηκαν και οι Δ/ντές της Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Χρήστος Μαμαρίκας και της Περιφέρειας ΑΜΘ κ. Κώστας Χουβαρδάς.

Σχετικά με το θέμα των πυρκαγιών αναφέρθηκαν οι αρμοδιότητες του κάθε φορέα καθώς επίσης και οι ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβεί ο καθένας, ούτως ώστε να είναι έτοιμος κατά τη νέα αντιπυρική περίοδο (Μάιος έως και Οκτώβριος 2015). Μεταξύ των προβλημάτων που τέθηκαν ήταν και η έλλειψη προσωπικού, χρημάτων και μέσων των φορέων, πράγματα που δυσκολεύουν το έργο τους. Η Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ΑΜΘ, στη συνέχεια, θα ολοκληρώσει το σχεδιασμό της για όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Τα Πρακτικά της Συνεδρίασης θα δημοσιοποιηθούν στο Πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Διαβάστηκε 1878 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 14:42

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή