Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Πρόγραμμα διενέργειας εξετάσεων υποψήφιων Βοηθών Φαρμακείου- Περιόδου Ιουνίου 2024

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

Ταχ. Δ/νση: Δήμητρας 19

Τ.Κ. 681 31, Αλεξανδρούπολη

Τηλ.: 25513-55337

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

               Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                                                                                                 

Αλεξανδρούπολη, 03/06/2024

 

 

     ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

 

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με τη σχετική Απόφαση (ΑΔΑ: 9ΩΣΣ465ΦΥΟ-ΧΘ8) με εντολή Υφυπουργού η Προϊσταμένη της Γενικής Δ/νσης Υπηρεσιών Υγείας, Βασιλικής Φακουκάκης ορίστηκαν οι ημερομηνίες διενέργειας εξετάσεων υποψηφίων Βοηθών Φαρμακείου της εξεταστικής περιόδου Ιουνίου 2024, καθώς και η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στις εξετάσεις.

Οι ημερομηνίες των εξετάσεων έχουν ως εξής:

Α. Ορίζουμε ημερομηνία διενέργειας των εξετάσεων περιόδου Ιουνίου 2024 Βοηθού Φαρμακείου, ως ακολούθως:

  • Στην Αθήνα, την Παρασκευή 28/06/2024 και ώρα 00π.μ. στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου).
  • Στην Πάτρα, την Παρασκευή 21/06/2024 και ώρα 00π.μ. στο αμφιθέατρο του νέου κτιρίου Φαρμακευτικής (δίπλα στην Ιατρική και κοντά στο Νοσοκομείο Ρίου).
  • Στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 13/06/2024 και ώρα 09:00π.μ. (προφορική εξέταση) στην αίθουσα ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ- ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ (2ος όροφος κτιρίου Βιολογίας – Φαρμακευτικής) και την Παρασκευή 14/06/2024, και ώρα 9:00π.μ. (γραπτή εξέταση) στην αίθουσα Δ12 (ισόγειο κτιρίου της Φυσικομαθηματικής Σχολής).

Β. Ορίζουμε καταληκτική προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στις ανωτέρω εξετάσεις την 05/06/2024.

 

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων και διαβιβάζονται από αυτές στις Γενικές Διευθύνσεις Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειών στις έδρες των οποίων λειτουργούν Φαρμακευτικές Σχολές (Αθήνα- Θεσσαλονίκη- Πάτρα).

Διαβάστηκε 72 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2024 13:00

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή