Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Πρόγραμμα διενέργειας εξετάσεων υποψηφίων Βοηθών Φαρμακείου εξεταστικής περιόδου Ιουνίου 2023

                                                                                                      

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

Ταχ. Δ/νση: Δήμητρας 19

Τ.Κ. 681 31, Αλεξανδρούπολη

Τηλ.: 25513-55337

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

               Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

                                                                                                                                                                                      Αλεξανδρούπολη, 18-05-2023

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με τη σχετική Απόφαση (ΑΔΑ: 69ΕΙ465ΦΥΟ-4ΕΑ) με εντολή Αναπληρώτριας Υπουργού η Προϊσταμένη της Γενικής Δ/νσης Υπηρεσιών Υγείας, Βασιλικής Φακουκάκης ορίστηκαν οι ημερομηνίες διενέργειας εξετάσεων υποψηφίων Βοηθών Φαρμακείου της εξεταστικής περιόδου Ιουνίου 2023, καθώς και η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στις εξετάσεις.

Οι ημερομηνίες των εξετάσεων έχουν ως εξής:

Α. Ορίζουμε ημερομηνία διενέργειας των εξετάσεων περιόδου Ιουνίου 2023 Βοηθών Φαρμακείου, ως ακολούθως:

  • Στην Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023 και ώρα 09:00π.μ. προφορική εξέταση στην αίθουσα σεμιναρίων ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ- ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ πρώην Τομέας Φαρμακευτικής Τεχνολογίας (2ος όροφος κτιρίου Βιολογίας), και Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023, και ώρα 9:00π.μ. γραπτή εξέταση στην αίθουσα Δ12 του κτιρίου της Φυσικομαθηματικής Σχολής.
  • Στην Πάτρα, την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 και ώρα 00π.μ. στο αμφιθέατρο του νέου κτιρίου Φαρμακευτικής (δίπλα στην Ιατρική και κοντά στο Νοσοκομείο Ρίου).
  • Στην Αθήνα, την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 και ώρα 00π.μ. στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

Β. Ορίζουμε προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στις ανωτέρω εξετάσεις το χρονικό διάστημα από 22/05/2023 έως 09/06/2023.

 

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων και διαβιβάζονται από αυτές στις Γενικές Διευθύνσεις Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειών στις έδρες των οποίων λειτουργούν Φαρμακευτικές Σχολές (Αθήνα- Θεσσαλονίκη- Πάτρα).

Διαβάστηκε 321 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023 12:33

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή