Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Πρόγραμμα διενέργειας εξετάσεων υποψήφιων Βοηθών Φαρμακείου

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
          ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
Ταχ. Δ/νση: Δήμητρας 19
Τ.Κ. 681 31, Αλεξανδρούπολη
Τηλ.: 25513-55337
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
            Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                                                                                                                                                                                                Αλεξανδρούπολη, 27-1-2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με τη σχετική Απόφαση (ΑΔΑ: ΨΙΙΓ465ΦΥΟ-ΒΓ8) του Υπουργείου Υγείας, ορίστηκαν οι ημερομηνίες διενέργειας εξετάσεων υποψηφίων Βοηθών Φαρμακείου της εξεταστικής περιόδου Φεβρουαρίου 2023, καθώς και η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στις εξετάσεις.

Οι ημερομηνίες των εξετάσεων έχουν ως εξής:

Α. Ορίζουμε ημερομηνία διενέργειας των εξετάσεων περιόδου Φεβρουαρίου 2023 Βοηθών Φαρμακείου, ως ακολούθως:

  • Στην Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 09:00π.μ. προφορική εξέταση στην αίθουσα σεμιναρίων ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ- ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ, του κτιρίου Βιολογίας, 2ος όροφος (πρώην Τομέας Φαρμακευτικής Τεχνολογίας) και Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023, και ώρα 9:00π.μ. γραπτή εξέταση στην αίθουσα Δ12 του κτιρίου της Φυσικομαθηματικής Σχολής.
  • Στην Πάτρα, την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 09.00π.μ. στο  αμφιθέατρο του νέου κτιρίου Φαρμακευτικής (δίπλα στην Ιατρική και κοντά στο Νοσοκομείο Ρίου).
  • Στην Αθήνα, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 09.00π.μ. στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, Αθήνα.

Β. Ορίζουμε προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στις ανωτέρω εξετάσεις το χρονικό διάστημα από 23/01/2023 έως 10/02/2023.

 

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων και διαβιβάζονται από αυτές στις Γενικές Διευθύνσεις Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειών στις έδρες των οποίων λειτουργούν Φαρμακευτικές Σχολές (Αθήνα- Θεσσαλονίκη- Πάτρα).

Διαβάστηκε 175 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 14:37

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή