Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Ανακοίνωση εξετάσεων φαρμακοποιών περιόδου Ιουλίου 2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

        ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

Ταχ. Δ/νση: Δήμητρας 19

Τ.Κ. 681 31, Αλεξανδρούπολη

Τηλ.: 25513-55337

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

               Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

                                                                                                                                                                                            Αλεξανδρούπολη, 21-6-2022

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Σύμφωνα με την από 15-06-2022 σχετική Ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, οι εξετάσεις των φαρμακοποιών για την βεβαίωση άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού, περιόδου ΙΟΥΛΙΟΥ 2022, θα διεξαχθούν, σε αίθουσες και ώρες που θα ορισθούν με νεότερη ανακοίνωση ως εξής::

ΔΕΥΤΕΡΑ 11-07-2022           Έλεγχος Φαρμάκων - Ελληνική Φαρμακοποιία - Φαρμακοτεχνία

                                                  Αναγνώριση πλειόνων φαρμάκων

                                                  

ΤΡΙΤΗ 12-07-2022                Παρασκευή Φαρμακοτεχνικών ή χημικών σκευασμάτων.

                                                 Εκτέλεση συνταγών

                                               

ΤΕΤΑΡΤΗ 13-07-2022             Φαρμακευτική Εμπορευματολογία - Στοιχεία Ιστορίας της Φαρμακευτικής –Φαρμακευτική Νομοθεσία.

                                              

ΠΕΜΠΤΗ 14-07-2022             Φαρμακολογία

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15-07-2022        Τοξικολογία

              

Όλα τα δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν στις κατά τόπους Διευθύνσεις Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας του τόπου μόνιμης κατοικίας του υποψηφίου μέχρι 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022, και να διαβιβαστούν τα απαραίτητα στην Υπηρεσία της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης έως 05-07-2022.

Τροποποίηση του προγράμματος γίνεται από τους εξεταστές, σύμφωνα και με το υπόλοιπο πρόγραμμα λειτουργίας της Σχολής και ενημερώνεστε κατά τη διάρκεια των εξετάσεων. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με την αριθμ. 48760/Ζ1/29-4-2022 Υπουργική  Απόφαση «Λειτουργία των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.) και μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 (Β΄2131), με την επιφύλαξη τυχόν τροποποίησης των μέτρων προστασίας κατά τη χρονική περίοδο διεξαγωγής των εξετάσεων.

 

Το παράβολο 11,74 ευρώ, όσοι είναι από άλλη Περιφερειακή Ενότητα, το προμηθεύονται από το Τ.Π.& Δανείων της Θεσσαλονίκης, Ερμού & Καρόλου Ντήλ γωνία και το καταθέτουν στη γραμματέα της Επιτροπής, την πρώτη μέρα των εξετάσεων.
 

 

Διαβάστηκε 51 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 14:32

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή