Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Διεξαγωγή εξετάσεων Β περιόδου 2021, για την απόκτηση πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν την Δευτέρα 29-11-2021 και ώρα 09.00 π.μ. στα γραφεία της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Ορεστιάδας της Π.Ε. Έβρου (αίθουσα εξετάσεων).
Η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Ορεστιάδας της Π.Ε. Έβρου θα παραλαμβάνει δικαιολογητικά υποψηφίων μέχρι και την Δευτέρα 22-11-2021. Μετά την παρέλευση της ημερομηνίας αυτής δεν θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις στην παραπάνω ημερομηνία.
Προκειμένου να επιτραπεί η συμμετοχή των υποψηφίων στις εξετάσεις, θα πρέπει να επιδεικνύουν στην επιτροπή την αστυνομική τους ταυτότητα ή κάθε άλλο αποδεικτικό των στοιχείων της ταυτότητάς τους, όπως αυτά ορίζονται στον σχετικό Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (Ν.2690/99, ΦΕΚ 99/Α/1999).
Η εξέταση κάθε υποψηφίου θα γίνει με την χρήση Η/Υ σε ερωτηματολόγια πολλαπλών επιλογών, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην απόφαση 38200/1136/02.09.2011 του Υφυπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.
Για την υποβοήθηση των ενδιαφερομένων, στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων www.yme.gr και συγκεκριμένα :Επικοινωνίες Ραδιοερασιτέχνες παρ.11  υποπαράγραφος 11.7, http://www.yme.gr/?getwhat=1&oid=1160&id=&tid=1184, έχουν αναρτηθεί δύο αρχεία (PDF) με ερωτηματολόγια από την ύλη των εξετάσεων, ένα για την κατηγορία «1» και ένα για την κατηγορία «Εισαγωγικού Επιπέδου».Επίσης έχει αναρτηθεί σχετικό λογισμικό για την εκπαίδευση και αυτοαξιολόγηση των ενδιαφερομένων.

Στον χώρο των εξετάσεων ισχύουν οι υγειονομικοί κανόνες λόγω της πανδημίας (προσέλευση με μάσκες, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή rapid test τελευταίων 24 ωρών).

 

Ο ΑΝ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ Δ/ΝΣΗΣ

 

ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
Διπλ. Μηχ/λόγος Μηχ/κός

Διαβάστηκε 939 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 10:12

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή