Σύγκληση ΣΟΠΠ

Ενόψει της χειμερινής περιόδου 2020-2021, συνεδριάζουν τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημητρίου Πέτροβιτς, τα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π) της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό των φορέων που εμπλέκονται σε δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετού κατά τη νέα χειμερινή περίοδο 2020-2021.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου (Καραολή & Δημητρίου 40, Αλεξανδρούπολη).

Λόγω της επιδημιολογικής κρίσης που διανύουμε με την εξάπλωση του covid-19, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και συγχρωτισμός κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Σ.Ο.Π.Π., θα τηρηθούν αυστηρά τα εξής:

α) θα παραβρεθούν στη σύσκεψη αποκλειστικά οι αποδέκτες της πρόσκλησης,

β) κάθε φορέας θα αποστείλει έναν μόνο εκπρόσωπο και

γ) θα ληφθούν από τους συμμετέχοντες όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας.

Διαβάστηκε 23 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή