Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Εξετάσεις για την απόκτηση βεβαίωσης άσκησης Βοηθού Φαρμακείου περιόδου Ιουνίου 2020

Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου Υγείας, τα Τμήματα Φαρμακευτικής των Πανεπιστημίων της χώρας, λόγω των υφιστάμενων συνθηκών, αποφάσισαν να μην διενεργηθούν οι εξετάσεις περιόδου Ιουνίου 2020 για την απόκτηση βεβαίωσης άσκησης Βοηθού Φαρμακείου, και να μετατεθούν για τον Σεπτέμβριο.  

Οι ημερομηνίες των εξετάσεων έχουν ως εξής:

  1. Στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 24-9-2020, ώρα 9.00 π.μ. – 12.00 μ.μ., για τις προφορικές εξετάσεις και την Παρασκευή 25-9-2020, ώρα 9.00 π.μ. – 12.00 μ.μ., για τις γραπτές εξετάσεις, στην αίθουσα σεμιναρίων Ν. Οικονόμου – Πέτροβιτς του Τομέα Φαρμακευτικής Τεχνολογίας, Πανεπιστημιούπολη, Θεσσαλονίκη.
  2. Στην Αθήνα, την Παρασκευή 25-9-2020 και ώρα 9.00 π.μ. στο Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, Αθήνα.
  3. Στην Πάτρα, την Παρασκευή 25-9-2020 και ώρα 9.00 π.μ. στο αμφιθέατρο του νέου κτιρίου Φαρμακευτικής, Πανεπιστημιούπολη, Ρίο Αχαΐας.

Οι υποψήφιοι δύνανται να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στις κατά τόπους Διευθύνσεις Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων. Με σχετική Υπουργική Απόφαση θα οριστούν οι περαιτέρω διαδικασίες των εξετάσεων και η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων.

Διαβάστηκε 36 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή