Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

3η Τροποποίηση πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «αλιεία και Θάλασσα» με τίτλο «Αλιευτικοί λιμένες, τόποι εκφόρτωσης, ιχθυόσκαλες και καταφύγια για έργα χωρίς προπαρασκευαστικές ενέργειες»

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝAT. ΜΑΚΕΔ-ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΑΛΙΕΙΑΣ

Ταχ. Δ/νση: Καραολή & Δημητρίου 40


Αλεξανδρούπολη, 3-10-2019

 

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΘΕΜΑ: 3η Τροποποίηση πρόσκλησης ως προς το χρονοδιάγραμμα και τους φορείς δυνητικών δικαιούχων για την υποβολή προτάσεων στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «αλιεία και Θάλασσα» με τίτλο «Αλιευτικοί λιμένες, τόποι εκφόρτωσης, ιχθυόσκαλες και καταφύγια για έργα χωρίς προπαρασκευαστικές ενέργειες»

Το Τμήμα αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, ενημερώνει ότι έχει εκδοθεί η 3η τροποποίηση της πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα» με τίτλο «Αλιευτικοί λιμένες, τόποι εκφόρτωσης, ιχθυόσκαλες και καταφύγια για έργα χωρίς προπαρασκευαστικές ενέργειες» με αριθ.1517/21-06-2019 (ΑΔΑ:9Ψ9ΔΔ4653ΠΓ-ΑΧΓ).

Η τροποποίηση της πρόσκλησης αφορά την παράταση ημερομηνίας λήξης υποβολής αιτήσεων μέσω του ΟΣΠ ΕΣΠΑ στην ηλεκτρονική διεύθυνση hhtp://logon.osp.gr/, η οποία είναι η 31-12-2019 και ώρα 14:00, καθώς και τους φορείς που εμπίπτουν στις κατηγορίες δυνητικών Δικαιούχων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα Αλιείας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου (τηλ.2551357152 κ. Τοπούζη Δημήτριο), καθώς και στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠΑΛΘ (τηλ.2131501155,151 κα Καλλιόπη Κόντσα).

Διαβάστηκε 624 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 11:46

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή