Ανακοίνωση για δίκυκλα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. - ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ


Αλεξανδρούπολη 02-04-2013

 

Από την Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου ανακοινώνεται ότι έπρεπε μέχρι 31-03-2013 να είχαν προσέλθει για Τεχνικό Έλεγχο σε Ιδιωτικό ΚΤΕΟ όλα τα Δίκυκλα και Μοτοσικλέτες (της συγκοινωνιακής περιοχής Αλεξ/πολης – Σουφλίου), που έχουν αριθμό Κυκλοφορίας που λήγει σε 7 και 8, και μέχρι τις 31-05-2013 πρέπει να έχουν προσέλθει για Τεχνικό Έλεγχο όλα τα Δίκυκλα και Μοτοσικλέτες με αριθμό Κυκλοφορίας που λήγει σε 9 και 0 και έχουν 1η άδεια κυκλοφορίας, η οποία έχει εκδοθεί πριν τις 31-05-2009.

Ο μη εφοδιασμός του Δικύκλου με Κάρτα Τεχνικού Ελέγχου από ΙΚΤΕΟ (4 χρόνια μετά την ημερομηνία έκδοσης της 1η άδειας κυκλοφορίας και ανά 2ετία, μετά τον πρώτο έλεγχο) εκτός από την επιβολή πρόσθετου ειδικού τέλους, σε περίπτωση εκπρόθεσμου ελέγχου, μπορεί να οδηγήσει και σε επιβολή προστίμου από τα όργανα ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 86 του Κ.Ο.Κ.


ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΒΟΥΖΑΒΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Διαβάστηκε 1924 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Απριλίου 2013 14:11

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή