Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοινώσεις Δ/νσης Ανάπτυξης ΠΕ Έβρου

Πρόγραμμα ενημέρωσης μαθητών με θέμα «Ελέγχω Προσεκτικά-Αγοράζω Υπεύθυνα»

ELEGXO SOSTAΣτο πλαίσιο συνεργασίας του Τμήματος Εμπορίου-Τουρισμού της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Έβρου, της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου και της Ένωσης Καταναλωτών Έβρου, οργανώθηκε και υλοποιήθηκε πρόγραμμα ενημέρωσης μαθητών της Γ' τάξης των Γυμνασίων της περιοχής μας με θέμα «Ελέγχω Προσεκτικά-Αγοράζω Υπεύθυνα».

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος ενημερώθηκαν 845 μαθητές, σε 8 Γυμνάσια της Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, όπου παρουσιάστηκαν, με τη βοήθεια οπτικοακουστικού υλικού, οι βασικές αρχές της αγορανομικής νομοθεσίας σε θέματα ελέγχου προϊόντων, προστασία καταναλωτή και ηλεκτρονικού εμπορίου. Επίσης, το πρόγραμμα υποστηρίχθηκε από έντυπο ενημερωτικό υλικό με αναφορές στο φαινόμενο του παρεμπορίου και ειδικότερα στις συνέπειες του για την ευρύτερη περιοχή του Έβρου.

Σκοπός του προγράμματος ήταν να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές σε ζητήματα καταναλωτή, έτσι ώστε να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να συμπεριφέρονται ως υπεύθυνα και κριτικά σκεπτόμενα άτομα.

Διαβάστηκε 1089 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013 11:25
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba