Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Η ΠΑΜΘ στη διεθνή τουριστική έκθεση στο Λονδίνο

Londino 3Londino 2Με μεγάλη επιτυχία και αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκομένους, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης παραβρέθηκε με δικό της stand στο περίπτερο του ΕΟΤ και συμμετείχε από τις 5-11-2012 έως τις 8-11-2012 στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «WTM 2012» στο Λονδίνο, θέλοντας έτσι για μια ακόμη φορά να διαφημίσει και να κάνει γνωστή στο ευρύ κοινό της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς την περιοχή μας.

Στην έκθεση αυτή παρευρέθηκαν και επισκέφθηκαν το stand της Περιφέρειάς μας η Υπουργός Τουρισμού κα. Όλγα Κεφαλογιάννη, η Διευθύντρια του γραφείου του ΕΟΤ στην Μεγάλη Βρετανία κα. Νέλλα Τυλιανάκη, ο πρόεδρος ξενοδόχων Καβάλας κ. Μιτζάλης Αντώνης καθώς και πλήθος δημοσιογράφων στους οποίους γινόταν εκτενής ενημέρωση για την ΠΑΜΘ και τις τουριστικές της υποδομές και κατόπιν προβαλόταν μια παρουσίαση με εικόνες απ όλες τις Περιφερειακές Ενότητες (παραλίες, ξενοδοχεία, αρχαιολογικούς χώρους, πολιτιστικές εκδηλώσεις, air show Καβάλας κτλ) έτσι ώστε να έχουν ακόμα πιο πληρέστερη άποψη για το τουριστικό μας προϊόν.

Υπηρεσιακοί παράγοντες του τμήματος Εμπορίου-Τουρισμού της Π.Ε. Έβρου διένειμαν έντυπο και ηλεκτρονικό διαφημιστικό τουριστικό υλικό, απ' όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, στους πολυάριθμους επισκέπτες του περιπτέρου της ΠΑΜΘ, οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον ιδιαίτερα για την παραλιακή ζώνη και την ξενοδοχειακή υποδομή της, καθώς και για τα νησιά της Θάσου και Σαμοθράκης.

Τέλος, τις ημέρες λειτουργίας της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν στο περίπτερο του ΕΟΤ, πολλές εκδηλώσεις οι οποίες είχαν ενισχυτικό χαρακτήρα με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας σ' αυτό δυναμώνοντας έτσι τις προσπάθειες όλων!

IMG 4382Londino 1

Διαβάστηκε 962 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012 13:16

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή