Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Βεβαιώσεις αμπελοκαλλιέργειας

Ενόψει της έναρξης της νέας αποστακτικής περιόδου 2016 – 2017 ανακοινώνεται από τις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου ότι οι βεβαιώσεις αμπελοκαλλιέργειας για απόσταξη στέμφυλων θα χορηγούνται μόνο κατόπιν της ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων συγκομιδής στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Σύμφωνα με τον Καν. (ΕΚ) 436/2009 και το άρθρο 11 της ΥΑ 1011/21054/18-02-16 (ΦΕΚ 486Β) η δήλωση συγκομιδής είναι υποχρεωτική, διαφορετικά οι κάτοχοι αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων αποκλείονται από όλα τα προγράμματα που αφορούν την αμπελοκαλλιέργεια.

Ως εκ τούτου οι αμπελοκαλλιεργητές καλούνται να προσέρθουν εγκαίρως, και από 3-10-2016, στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π. Ε. Έβρου, ή και στα κατά τόπους Γραφεία Αγροτικής Οικονομίας, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (Α.Δ. Ταυτότητας ή δίπλωμα) για να υποβάλλουν αίτηση για έκδοση βεβαίωσης αμπελοκαλλιέργειας για απόσταξη στέμφυλων.

Οι βεβαιώσεις για κάτω από ένα (1) στρέμμα θα δίνονται από τους Δήμους και από τις Δημοτικές Ενότητες του κάθε δήμου.

Διαβάστηκε 1094 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2016 12:37

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή