Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Ενημέρωση Τευτλοπαραγωγών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ. ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ EΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΔΙΔ/ΧΟΥ


Ταχ. Δ/νση: Υψηλάντου 3

Ταχ. Κώδικας: 683 00, Διδυμότειχο

Πληροφορίες : Καραμιχαήλ Αθανάσιος

Τηλέφωνο: 2553351311

FAX: 2553351320

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Ορεστιάδα, 11/3/2013

 

Στο πλαίσιο υλοποίησης της Δράσης 2.3 (Β) «Σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης στην παραγωγή σακχαρότευτλου», σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχαμε και βάση σχεδίου σύμφωνα με το ΥΠ.Α.Α.Τ., Διοικητικός Τομέας Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών, Ε.Υ.Ε. Π.Α.Α.-Ανταγωνιστικότητα Μονάδα Β4 ως καταληκτική ημερομηνία προσκόμισης αιτήσεων και δικαιολογητικών από τους υποψηφίους και αντιστοίχως παραλαβής από την υπηρεσία μας, ορίζεται η 29-03-2013.

Οι Δήμοι Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας να δημοσιοποιήσουν το παρών με κάθε πρόσφορο μέσο στον πίνακα ανακοινώσεων της έδρας τους και των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων τους για διάστημα δεκαπέντε (15) εργάσιμων ημερών.


Μ.Ε.Π.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΔΑΔΟΥΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Διαβάστηκε 1262 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013 14:54

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή