Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος παροχής υπηρεσιών καθαρισμού εξωτερικών χώρων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ


ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Αλεξανδρούπολη 27/6/2013

Αριθμ. πρωτ. οικ.2873

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Ανακοινώνεται ότι, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (Περιφερειακή Ενότητα Έβρου), θα δεχτεί οικονομικές προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την παροχή υπηρεσιών, εφάπαξ καθαρισμού και περιποίησης εξωτερικών χώρων, έκτασης 2019,80 τ.μ, του πρώην Δικτύου Διασυνοριακής Συνεργασίας Νομαρχιών, επί της οδού Αρχή Βασ. Κωνσταντίνου στην Ορεστιάδα.

Οι εργασίες περιγράφονται στο συνημμένο έντυπο οικονομικής προσφοράς, το οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν (ιδιοχείρως/ ταχυδρομικώς/ με fax/ με e-mail) μέχρι την Παρασκευή 5/7/2013 στις 10π.μ. στο Τμήμα Προμηθειών της Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού της Π.Α.Μ.Θ. (Περιφερειακής Ενότητας Έβρου)

Ταχ. Διεύθυνση: Καραολή και Δημητρίου 40, 68100 Αλεξανδρούπολη, 4ος Όροφος, 5ο Γραφείο

Τηλέφωνο: 25513-50442, fax: 25513-50404, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι προσφερόμενες τιμές να συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α. Η δαπάνη, ενδεικτικού προϋπολογισμού, δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (2.500,00€) συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. θα βαρύνει τον Ειδικό Φορέα και ΚΑΕ 4072.0875.0001 οικ. έτους 2013.

Η μη τήρηση των αναγραφόμενων στο έντυπο της οικονομικής προσφοράς αποτελεί λόγο απόρριψης και η προμήθεια θα ανατεθεί στον προσφέροντα με την αμέσως επόμενη χαμηλότερη τιμή.

Δείτε το έντυπο της οικονομικής προσφοράς pdf


Η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου

Γεωργία Μαυρανεζούλη-Νικολάου

Διαβάστηκε 1438 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013 14:13

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή