Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Eνημέρωση για τους δικαιούχους στη δράση της Βιολογικής Γεωργίας-Βιολογικής Κτηνοτροφίας νέας πενταετίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚ/ΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ : Φ.& Ζ.Παραγωγής

ΠΛΗΡΟΦ: Π.Παπαδάκης

ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ: Καραολή Δημητρίου 40

68 100 Αλεξ/πολη

ΤΗΛ.: (25513) -57147


Αλεξ/πολη 18/08/2014

 

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Έβρου ενημερώνει τους δικαιούχους της δράσης 1.1 Βιολογικής Γεωργίας και 1.2 Βιολογικής Κτηνοτροφίας νέας πενταετίας που υπέγραψαν σύμβαση, ότι:

Μετά την τροποποίηση της εγκυκλίου που αφορά την διαδικασία υποβολής δήλωσης εφαρμογής η ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης εφαρμογής του έτους 2013 μπορεί να γίνει από την ημερομηνία πρωτοκόλλου της αίτησης ενίσχυσης(αρχική) + 2έτη + συνολικά 180 εργάσιμες ημέρες.

Επισημαίνεται ότι οι γεωργικοί σύμβουλοι έχουν ενημερωθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και την Υπηρεσία μας για την υποβολή των δηλώσεων εφαρμογής, σε κάθε περίπτωση.

Οι δηλώσεις εφαρμογής υποβάλλονται στη ΔΑΟΚ Έβρου και σε έντυπη μορφή εντός 45 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής, της δήλωσης εφαρμογής με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, η ημερομηνία έκδοσης των οποίων δεν θα πρέπει να είναι πέραν της ημερομηνίας της υποβολής (οριστικοποίησης) της ηλεκτρονικής δήλωσης εφαρμογής.

Διαβάστηκε 869 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 21:09

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή