Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Hμερίδα εκπαίδευσης των υπόχρεων αλιέων χρηστών του ΟΣΠΑ της περιοχής μας

Στα πλαίσια υλοποίησης του έργου ΟΣΠΑ (Ολοκληρωμένο Σύστημα Παρακολούθησης και Καταγραφής Αλιευτικών Δραστηριοτήτων) ο Αγροτικός Αλιευτικός Σύλλογος Αλεξ/πολης σε συνεργασία με τον Ανάδοχο και τη συμμετοχή του Τμήματος Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Έβρου διοργανώνει ημερίδα εκπαίδευσης των υπόχρεων αλιέων χρηστών του ΟΣΠΑ της περιοχής μας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 23-07-2014 στις 10:00 π.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του κτιρίου της Π.Ε. Έβρου στην ταχ. δ/νση Καραολή και Δημητρίου 40 Αλεξ/πολη.

Για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Αγροτικό Αλιευτικό Σύλλογο Αλεξ/πολης στο τηλέφωνο 2551026781 και το Τμήμα Αλιείας Π.Ε. Έβρου, στα τηλέφωνα 2551350496 και 2551357155.

Διαβάστηκε 741 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή