Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Διοικητικός έλεγχος επαλήθευσης των αιτήσεων στο πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και μετατροπής των αμπελουργικών εκτάσεων 2014/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΓΡ. ΟΙΚΟΝ.

& ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝ/ΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΤ. & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Πληροφορίες :Ε. Καρανίκα

Ταχ. Δ/ση : Καραολή & Δημητρίου 40

Ταχ. Κωδ. : 68100 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Τηλέφωνο : 25513-57123

TELEFAX : 25513-50223

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αλέξ/πολη 3 Ιουλίου 2014

Αρ. Πρωτ.: 12322

Ανακοινώνουμε μετά τη διενέργεια του διοικητικού ελέγχου επαλήθευσης των όρων επιλεξιμότητας των υποβληθέντων αιτήσεων την κατάσταση με τις επιλέξιμες αιτήσειςxls, κατά κριτήριο και σειρά μεγέθους των αμπελουργικών εκτάσεων με φθίνουσα σειρά για το Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής αμπελώνων για την περίοδο 2014/2015.

Οι διαφωνούντες με τα στοιχεία της κατάστασης μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για διόρθωση των στοιχείων στο Τμήμα Φυτικής και Ζωικής παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Έβρου, το αργότερο μέσα σε 10 μέρες από τη δημοσιοποίηση της κατάστασης.


Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

Κωτούλας Νικόλαος

Διαβάστηκε 866 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 14:12

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή