Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Σεμινάριο με θέμα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ & ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΦΥΤΑ: Τρόποι αξιοποίησης, αναπαραγωγή, καλλιέργεια, μεταποίηση»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Παπαδάκης Πασχάλης

Ταχ. Δ/ση : Καραολή & Δημητρίου 40

Ταχ. Κωδ. : 68100 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Τηλέφωνο : 25513-57147

TELEFAX : 25513-50409

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

              : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αλεξανδρούπολη 07/05/2014

Από την Ομάδα υποστήριξης για την προώθηση της αγροτικής παραγωγής στο νομό Έβρου της Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κας Μαυρανεζούλη – Νικολάου Γεωργίας και από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Έβρου ανακοινώνεται ότι στην Αλεξανδρούπολη και στην Ορεστιάδα την Πέμπτη και Παρασκευή 15-05-2014 & 16-05-2014 ώρα 17,30 απόγευμα στην αίθουσα του ΚΕΠΑΚΥ - ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΚΈΝΤΡΟ Αλεξανδρούπολης (περιοχή πρώην ΥΕΒ) και σε αίθουσα της Σχολής Γεωπονικών Σπουδών και Δασολογίας Ορεστιάδας αντίστοιχα, θα πραγματοποιηθεί διήμερο σεμινάριο με θέμα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ & ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΦΥΤΑ: Τρόποι αξιοποίησης, αναπαραγωγή, καλλιέργεια, μεταποίηση».

Στο σεμινάριο θα αναπτυχθούν όλα τα θέματα που αφορούν τα Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά από ειδικούς επιστήμονες από Ινστιτούτα και Πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας όπως επίσης και από την πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Αρωματικών Φαρμακευτικών Φυτών Ελλάδας οι οποίοι θα καταθέσουν εκτός από τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους πάνω στο κύκλωμα της εμπορίας αυτών.

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να το παρακολουθήσουν για να ενημερωθούν για τα αρωματικά & φαρμακευτικά φυτά η καλλιέργεια των οποίων ίσως τα επόμενα χρόνια να είναι μια χρυσή ευκαιρία για τους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με την αγροτική παραγωγή και νέες καλλιέργειες στην περιοχή μας.

Διαβάστηκε 821 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Μαΐου 2014 15:21

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή