Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Δικαιούχοι για την ολοκληρωμένη διαχείριση σακχαρότευτλων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚ/ΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ : Φ.& Ζ.Παραγωγής

ΠΛΗΡΟΦ: Δ. Καρύδης

ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ: Καραολή & Δημητρίου 40 - 68 100 Αλεξ/πολη

ΤΗΛ.: 2551357175


Αλεξ/πολη 31/3/2014


Δημοσιοποίηση καταστάσεων των εν δυνάμει δικαιούχων της 1ης και 2ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της Δράσης 2.3(Β) «Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή σακχαρότευτλων» του Μέτρου 214 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α) 2007-2013.

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε Έβρου ανακοινώνεται ότι αναρτήθηκαν οι καταστάσεις των εν δυνάμει δικαιούχων, επιλαχόντων και απορριπτόμενων της 1ης και 2ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της Δράσης 2.3(Β) «Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην παραγωγή σακχαρότευτλων» του Μέτρου 214 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α) 2007-2013. Οι ανωτέρω καταστάσεις θα αναρτηθούν και στους πίνακες ανακοινώσεων της Δ/νσης Αγρ. Οικονομίας ΠΑΜΘ, των Δήμων Αλεξ/πολης και Σουφλίου καθώς και στα καταστήματα των Δημοτικών τους Ενοτήτων (Τραιανούπολη, Φέρες και Τυχερό). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις στην υπηρεσία μας εντός (10) δέκα εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία δημοσιοποίησης.

 

Ο Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας &

Κτηνιατρικής Έβρου

Διαβάστηκε 935 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014 14:57

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή