Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοινώσεις Δ/νσης Αγρ. Οικον. & Κτηνιατρικής ΠΕ Έβρου

3η (τρίτη) συνάντηση με καλλιεργητές και ενδιαφερόμενους καλλιεργητές για την οργάνωση τους σε Ομάδα Παραγωγών στα αρωματικά φυτά και τις νέες καλλιέργειες

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΓΡ. ΟΙΚΟΝ. & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝ/ΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΤ. & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Πληροφορίες :Π. Παπαδάκης

Ταχ. Δ/ση : Καραολή & Δημητρίου 40

Ταχ. Κωδ. : 68100 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Τηλέφωνο : 25513-57147

TELEFAX : 25513-50409

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αλεξανδρούπολη 17/03/2014

Αρ. Πρωτ.: 11509


Από την Ομάδα υποστήριξης της κυρίας Αντιπεριφερειαρχή Π.Ε.Ε και από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 20-3-2014 και ώρα 7 το απόγευμα στην αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού συμβουλίου στο κτήριο της Αντιπεριφέρειας στην Αλεξανδρούπολη θα γίνει η 3η (τρίτη) συνάντηση για την τελική συζήτηση από όλους τους ενδιαφερόμενους για την οργάνωση τους σε Ομάδα Παραγωγών στα αρωματικά φυτά και τις νέες καλλιέργειες. Μετά και την συνάντηση που έγινε στις Σάππες και την μεγάλη συμμετοχή που υπήρχε ήρθε η ώρα να γίνει πραγματικότητα αυτό το εγχείρημα που άρχισε από το όραμα κάποιων νέων ανθρώπων για την αξιοποίηση νέων δυναμικών καλλιεργειών στην ευρύτερη περιοχή Έβρου Ροδόπης.

Παρακαλούνται όσοι ασχολούνται η ενδιαφέρονται για τα αρωματικά φυτά και τις νέες καλλιέργειες να έρθουν στη συνάντηση να ακούσουν τι έχουμε να τους πούμε και να μας πουν και αυτοί την εμπειρία τους και να προχωρήσουμε στην εκλογή προσωρινής Ομάδας 4-5 νέων ανθρώπων που θα συνεχίσει την προσπάθεια και θα επωμιστεί το βάρος της περαιτέρω προσπάθειας και για την σύνταξη καταστατικού αν φυσικά υπάρξει τελική συμφωνία για συνέχιση του εγχειρήματος.

 

Από την Δνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής

Διαβάστηκε 961 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014 10:21
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba