Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Ημερίδα με θέμα «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΖΕΟΛΙΘΟΣ ΘΡΑΚΗΣ –ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Παπαδάκης Πασχάλης

Ταχ. Δ/ση : Καραολή & Δημητρίου 40

Ταχ. Κωδ. : 68100 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Τηλέφωνο : 25513-57147

TELEFAX : 25513-50409

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

               : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αλεξανδρούπολη 06/03/2014

 

Από την Ομάδα υποστήριξης για την προώθηση της αγροτικής παραγωγής στο νομό Έβρου της Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κας Μαυρανεζούλη – Νικολάου Γεωργίας και από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Έβρου ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 14-03-2014 ώρα 11 το πρωί στην αίθουσα του ΚΕΠΑΚΥ - ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΚΈΝΤΡΟ (περιοχή πρώην ΥΕΒ) θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΖΕΟΛΙΘΟΣ ΘΡΑΚΗΣ –ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ». Συνδιοργανωτές της ημερίδας είναι η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, το ΓΕΩΤΕΕ Παράρτημα Θράκης και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης. Θα αναπτυχθούν όλα τα θέματα που αφορούν τον Ζεόλιθο σε συνδυασμό με τη γεωργία και όχι μόνο από επιστήμονες ειδικούς από το ΔΠΘ –Γεωπονική σχολή Ορεστιάδας και από το ΑΠΘ- Γεωλογική σχολή Θεσσαλονίκης.

Παρακαλούνται οι γεωργοί και όλοι οι ενδιαφερόμενοι να την παρακολουθήσουν για να ενημερωθούν για τον ζεόλιθο που ίσως θα είναι το βιολογικό λίπασμα του μέλλοντος.

 

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Έβρου

Διαβάστηκε 816 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014 15:01

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή