Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοινώσεις Δ/νσης Αγρ. Οικον. & Κτηνιατρικής ΠΕ Έβρου

Συνάντηση με ελαιοπαραγωγούς στην Μάκρη για την δημιουργία Οργάνωσης Ομάδας Ελαιοπαραγωγών με βάση τα νέα δεδομένα της νέας ΚΑΠ για το διάστημα 2014 – 2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Παπαδάκης Πασχάλης

Ταχ. Δ/ση : Καραολή & Δημητρίου 40

Ταχ. Κωδ. : 68100 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Τηλέφωνο : 25513-57147

TELEFAX : 25513-50409

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αλεξανδρούπολη 20/02/2014

 

Από την Ομάδα υποστήριξης της Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κας Μαυρανεζούλη – Νικολάου Γεωργίας για την προώθηση της αγροτικής παραγωγής στο νομό Έβρου της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου και από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Έβρου ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 25-02-2014 και ώρα 18,30 μ.μ στην Μάκρη σε αίθουσα του ελαιοπαραγωγικού Συνεταιρισμού Μάκρης θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με ελαιοπαραγωγούς της περιοχής για μια πρώτη συζήτηση για την δημιουργία Οργάνωσης Ομάδας Ελαιοπαραγωγών με βάση τα νέα δεδομένα της νέας ΚΑΠ για το διάστημα 2014 – 2020 και την σημασία και τα κίνητρα που δίνει η Ε.Ε και το ΥΠΑΑΤ στις διάφορες οργανώσεις των γεωργών και κτηνοτρόφων με το νέο κανονισμό 1308/13.

Επίσης θα γίνει ενημέρωση στους παρευρισκομένους η πορεία σύνταξης του φακέλου για την ένταξη του ελαιόλαδου περιοχής Μάκρης στην κατηγορία των ΠΟΠ προϊόντων που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο για να κατατεθεί στην αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΑΑΤ.

Παρακαλούνται οι ελαιοπαραγωγοί της περιοχής να παραβρεθούν στην συνάντηση αυτή να παρακολουθήσουν και να καταθέσουν τις απόψεις τους για τα παραπάνω θέματα.

 

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Έβρου

Διαβάστηκε 925 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 10:10
Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

Τελευταία άρθρα από τον/την Π.Α.Μ.Θ. Διαχειριστής

FaLang translation system by Faboba