Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Προκήρυξη για το Μέτρο 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, (Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης«Ε.Γ.Τ.Α.Α.») και το Ελληνικό Δημόσιο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Παπαδάκης Πασχάλης

Ταχ. Δ/ση : Καραολή & Δημητρίου 40

Ταχ. Κωδ. : 68100 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Τηλέφωνο : 25513-57147

TELEFAX : 25513-50409

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αλεξανδρούπολη 20/02/2014

 

Από τη Δ.νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου ανακοινώνεται ότι είναι σε ισχύ η προκήρυξη για το Μέτρο 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, (Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης«Ε.Γ.Τ.Α.Α.») και το Ελληνικό Δημόσιο.

Για το λόγο αυτό η υπηρεσία μας προγραμματίζει ενημερώσεις των νέων που ενδιαφέρονται για να ακολουθήσουν το επάγγελμα του αγρότη και να ενταχθούν στο παραπάνω Μέτρο 112 και το πρόγραμμα των ενημερώσεων έχει όπως παρακάτω:

1. Τρίτη 25-02-2004 ώρα 11 π.μ στις Φέρες σε αίθουσα του Δημαρχείου

2. Τετάρτη 26-02-2004 ώρα 11 π.μ στην Αλεξανδρούπολη στην αίθουσα του ΚΕΠΑΚΥ ( στην παλιά ΥΕΒ)

3. Παρασκευή 28-02-2004 ώρα 10 π.μ στο Σουφλί σε αίθουσα του Δημαρχείου.

Παρακαλούνται όλοι όλοι οι νέοι που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για το πρόγραμμα αυτό να παραβρεθούν στις ενημερώσεις αυτές.

Επίσης παρακαλούνται οι υπεύθυνοι των δήμων να ενημερώσουν με κάθε πρόσφορο μέσον τους νέους της περιοχής ευθύνης τους για τις παραπάνω συναντήσεις.

 

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Έβρου

Διαβάστηκε 766 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 09:57

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή