Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας – Ενημέρωση αγροτικού πληθυσμού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Παπαδάκης Πασχάλης

Ταχ. Δ/ση : Καραολή & Δημητρίου 40

Ταχ. Κωδ. : 68100 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Τηλέφωνο : 25513-57147

TELEFAX : 25513-50409

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αλεξανδρούπολη 29/05/2013


Την Πέμπτη 23-05-2013 έγινε συνάντηση στο χωριό Κόμαρος του Δήμου Αλεξανδρούπολης με την Παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη ¨Εβρου Κας Νικολάου- Μαυρανεζούλη Γεωργίας , του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Λαμπάκη Ευάγγελου και άλλων θεσμικών φορέων με σκοπό την παρουσίαση δέσμης εναλλακτικών μέτρων για την ανάδειξη των παραγωγικών, τουριστικών δυνατοτήτων της ευρύτερης περιοχής που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η παρουσία των κατοίκων ήταν μεγάλη και τα θέματα που θίχθηκαν ήταν αυτά που άπτονται της βελτίωσης της καθημερινότητας των κατοίκων της περιοχής αλλά και θέματα-ερωτήματα που αφορούν την γενικότερη και μελλοντική αναπτυξιακή προοπτική του ευρύτερου γεωγραφικού χώρου!

Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στις προτάσεις από την πλευρά των Γεωπόνων της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου, της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου που αφορούν καινοτόμες δράσεις, νέες δυναμικές καλλιέργειες και βελτίωση υφισταμένων καλλιεργητικών τεχνικών που θα μπορέσουν να αποτελέσουν το αντιστάθμισμα στην πρόταση των χρυσορυχείων για υποτιθεμένη ανάπτυξη


ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΒΡΟΥ

Διαβάστηκε 1157 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013 14:55

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή