Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Ημερίδα με θέμα «Η καλλιέργεια της ροδιάς – Ευεργετικές ιδιότητες στη διατροφή και στην υγεία»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Παπαδάκης Πασχάλης

Ταχ. Δ/ση : Καραολή & Δημητρίου 40

Ταχ. Κωδ. : 68100 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Τηλέφωνο : 25513-57147

TELEFAX : 25513-50409

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αλεξανδρούπολη 18/04/2013

 

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια των δράσεων της Ομάδας Εργασίας για την προώθηση της γεωργίας και της κτηνοτροφίας στον Νομό Έβρου, διοργανώνεται ημερίδα στην Αλεξανδρούπολη με θέμα «Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΙΑΣ - ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27-4-2013 ώρα 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Πολυκοινωνικού Κέντρου (ΚΕΠΑΚΥ) του Δήμου που βρίσκεται στην περιοχή της πρώην ΥΕΒ Αλεξανδρούπολης. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τα στελέχη του ΑΣΟΠ Αγ. Αθανασίου Δράμας ενός συνεταιρισμού που δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στην καλλιέργεια και την επεξεργασία του ροδιού.


Από τη Διεύθυνση

Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Έβρου

afisa rodias

Διαβάστηκε 1227 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013 09:26

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή