Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

7η ανάρτηση του ΟΠΕΚΕΠΕ για ενοικίαση κοινόχρηστων αγροτεμαχίων στο αγρόκτημα Τυχερού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Παπαδάκης Πασχάλης

Ταχ. Δ/ση : Καραολή & Δημητρίου 40

Ταχ. Κωδ. : 68100 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Τηλέφωνο : 25513-57147

TELEFAX : 25513-50409

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αλεξανδρούπολη 18/04/2013


Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου ανακοινώνεται ότι έχει γίνει η 7η ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ (www.opekepe.gr) στις 10-04-2013, των κοινοχρήστων αγροτεμαχίων προς ενοικίαση στο κεντρικό τμήμα Ν. Έβρου, και συγκεκριμένα για το αγρόκτημα Τυχερού του δήμου Σουφλίου, για τις διάφορες κατηγορίες αγροτών ή όσων επιθυμούν να ασχοληθούν με την γεωργία και κτηνοτροφία, όπως αυτό προκύπτει από τη σχετική νομοθεσία για τις προς ενοικίαση κοινόχρηστες εκτάσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ ή στις κατά τόπους Δ/νσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής μέχρι τις 11/05/2103.


Μ.Ε.Π

Ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης

Νικόλαος Κωτούλας

Διαβάστηκε 1191 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013 18:13

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή