Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

9η Γιορτή Βιολογικής Γεωργίας

Στο πλαίσιο της 9ης Γιορτής Βιολογικής Γεωργίας στην Αλεξανδρούπολη, η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Έβρου διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Αντιμετώπιση προβλημάτων φυτοπροστασίας». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012, στις 18:45, στο Πνευματικό Κέντρο του Συλλόγου «Σπάρτακος» στην Άνθεια.

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές, καθηγητές – ερευνητές, εξειδικευμένοι επιστήμονες στην καταπολέμηση εντόμων – ασθενειών στις Βιολογικές καλλιέργειες θα δώσουν την ευκαιρία στους Βιοκαλλιεργητές της περιοχής, και όχι μόνο, να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις στην αντιμετώπιση των εχθρών των Βιοκαλλιεργειών προκειμένου να παράγουν ακόμα πιο υγιεινά προϊόντα για την προστασία της υγείας όλων μας.

Η 9η Γιορτή Βιολογικής Γεωργίας διοργανώνεται από την Π.Ε. Έβρου σε συνεργασία με την Ομάδα Φίλων Βιολογικής Γεωργίας Θράκης και αποσκοπεί στην ευρύτερη διάδοση της βιοκαλλιέργειας και της κατανάλωσης βιολογικών προϊόντων.

Πέρα από την ημερίδα, η 9η Γιορτή Βιολογικής Γεωργίας περιλαμβάνει Πρακτικό Σεμινάριο με θέμα «Φτιάχνουμε ψωμί, πίτες και λαλαγγίτες όπως παλιά» και Οικογιορτή με ομιλίες για τη διατροφή που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012, στο Κτήμα «ΠΑΜΦΟΡΟΣ ΓΑΙΑ» Ζωή Σκαρλάτου, στο Αρίστεινο Αλεξανδρούπολης.

programma-giortis-biologikis-georgiass

Διαβάστηκε 1000 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012 12:56

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή