Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Έλεγχος κι αξιολόγηση των σχεδίων βελτίωσης φυτικής παραγωγής του Νομού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Παπαδάκης Πασχάλης

Ταχ. Δ/ση : Καραολή & Δημητρίου 40

Ταχ. Κωδ. : 68100 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Τηλέφωνο : 25513-57147

TELEFAX : 25513-50409

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αλεξανδρούπολη 24/08/2012

Αρ. Πρωτ.: Δ.Υ

 

Από τις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου ανακοινώνεται ότι εντός της εβδομάδας ξεκινάει ο έλεγχος και η αξιολόγηση των σχεδίων βελτίωσης φυτικής παραγωγής του Νομού μας, από Γεωπόνους των υπηρεσιών μας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμα για να αξιολογηθούν και από την Γνωμοδοτική Επιτροπή της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας και να δοθούν οι εγκρίσεις στους γεωργούς επενδυτές για να ξεκινήσουν τις επενδύσεις τους .

Επισημαίνεται ότι τα σχέδια βελτίωσης που αφορούν νέους γεωργούς, ζωική παραγωγή και καπνοπαραγωγούς αξιολογήθηκαν από την εταιρία που επελέγη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και είναι έτοιμα να αξιολογηθούν και αυτά από την γνωμοδοτική επιτροπή της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας.


Μ.Ε.Π

Ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης

Νικόλαος Κωτούλας

Διαβάστηκε 1263 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012 14:17

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή