Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Πρόσκληση ενδιαφέροντος συμμετοχής σε πειραματική-αποδεικτική διενέργεια για το πεπόνι

Αλεξ/πολη 22-03-2012

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ – ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΗΚΥΤΑ ΣΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΩΣ ΤΡΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΥΠΑΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΥΖΑΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΠΟΝΙΟΥ "ΧΡΥΣΗ ΚΕΦΑΛΗ"

Προσκαλούμε οποιασδήποτε μορφής Φορέα ή Εταιρεία που δραστηριοποιείται στην προστασία της Φυτικής παραγωγής να συμμετάσχει με εφαρμογή μύκητα σε πειραματικούς – αποδεικτικούς αγρούς που θα διεξάγει η Υπηρεσία μας στην ευρύτερη περιοχή Τυχερού – Πέπλου – Βρυσούλας .

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής είναι:

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής θα βρει παραγωγούς και χωράφια , θα βάλει υλικά και σπόρο υπό συνθήκες όπως κρατείται και διατηρείται από τους παραγωγούς, θα διεξάγει την εφαρμογή σύμφωνα με τις οδηγίες της Εταιρείας ή του φορέα και θα παρακολουθήσει την πορεία των καλλιεργειών μέχρι την περίοδο συγκομιδής. Ανακοίνωση-ανάρτηση του εμπορικού σκευάσματος στους αποδεικτικούς – πειραματικούς μόνο κατόπιν επιθυμίας του φορέα ή της εταιρείας. H Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής για οποιαδήποτε φύσης αιτία αστοχίας προστασίας της καλλιέργειας των πεπονιών η του αποδεικτικού - πειραματικού αγρού ουδεμία ευθύνη θα φέρει. Η εταιρεία ή ο φορέας θα διαθέσουν τον μύκητα και τις οδηγίες χρήσης όπως και τη χημική φυτοπροστασία της καλλιέργειας .

Τελευταία ημερομηνία συμμετοχής έως και 30-03-2012.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

Διαβάστηκε 1475 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή