Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Αναζήτηση δότη μυελού των οστών

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 17, Αλεξανδρούπολη

τηλ 25510-20478 φαξ 25510-26646

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

 

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τοπικούς Φορείς, ξεκινά μια προσπάθεια αναζήτησης ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ των ΟΣΤΩΝ, με σκοπό τη δημιουργία μιας τράπεζας μυελού των οστών στο Π.Γ. Νοσοκομείο Έβρου, που θα είναι ικανή να στηρίζει όσους βρεθούν στην ανάγκη μεταμόσχευσης.

Η πρωτοβουλία αυτή γίνεται πράξη πιο ενεργά σήμερα, με αφορμή το πρόβλημα υγείας ενός νεαρού συμπολίτη μας, που μόλις στα 32 του χρόνια, καλείται τώρα να δώσει τον δυσκολότερο ΑΓΩΝΑ της ζωής του!

Ίσως εσείς ή ένας φίλος σας που θα ενημερώσετε, να είστε ο συμβατός δότης που θα μπορέσει να χαρίσει ζωή και ανθρωπιά και να λάβει χαρά, ικανοποίηση και δύναμη από αυτή του την πράξη. Η διαδικασία πλέον είναι απλή, ΑΝΩΔΥΝΗ και δεν κοστίζει. Δίνετε απλά ένα μικρό δείγμα αίματος (όπως σε μια γενική αίματος), που σας επιτρέπει να δείτε αν είστε εσείς αυτός που θα δώσει συνέχεια στη ΖΩΗ!!!... Αν είστε ο τυχερός συμβατός δότης ,η επόμενη διαδικασία είναι το ίδιο απλή και ασφαλής όπως με την αιμοδοσία ή τη δωρεά αιμοπεταλίων!!!

Ωράριο επισκεψιμότητας στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Π.Γ.Νοσοκομείο Έβρου:

Δευτέρα-Τρίτη- Τετάρτη, 10π.μ. - 12π.μ.

 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

Π.Α.Μ.Θ.- Περιφερειακή Ενότητα Έβρου- Δ/νση Δημ.Υγείας & Κοιν. Μέριμνας

Δήμος Αλεξανδρούπολης- Γραφείο Εθελοντισμού

Πυροσβεστική Υπηρεσία

Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων "ΣυνεχιΖΩ"

Σώμα Ελλήνων Προσκόπων

Σύλλογος Σαρακατσαναίων Έβρου

Διαβάστηκε 866 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013 10:24

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή