Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

«ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ» Τρένο του Πολιτισμού

Παιδική Γιορτή στην Αλεξανδρούπολη

Η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου στο πλαίσιο του προγράμματος «Τρένο του Πολιτισμού» διοργανώνει στην Αλεξανδρούπολη εκπαιδευτική και ψυχαγωγική δράση για παιδιά με θέμα «ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ». Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την υποστήριξη του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης, του Εκκλησιαστικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης, του Ιστορικού Μουσείου Αλεξανδρούπολης και του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας.

Ελάτε να φτιάξουμε τη δική μας γειτονιά και να διασκεδάσουμε το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012 10π.μ. – 1μ.μ. στο πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής παίζοντας κουτσό, περνά-περνά η μέλισσα, μαντηλάκι, αγαλματάκια, διελκυστίνδα, μηλάκια, λάστιχο, τζαμί, σε μια γιορτή για παιδιά όλων των ηλικιών.

Η εκδήλωση θα κλείσει με το θεατρικό δρώμενο «Η Ιστορία ενός πίνακα» από το Εργαστήρι Θεατρικής Αγωγής «Επί σκηνής» και με Εργαστήρι Ζωγραφικής.

Είσοδος ελεύθερη

PAIDIA55s

Διαβάστηκε 1144 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2012 11:01

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή