Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Εγκαίνια έκθεσης χαρακτικής στην Art Gallery – Έναρξη δράσεων «ΤΡΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ»

Η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και ο Χώρος Τέχνης ART GALLERY συνδιοργανώνουν μια έκθεση μεγάλης καλλιτεχνικής αξίας. Με πρωτοβουλία της ART GALLERY θα έχουμε τη δυνατότητα να θαυμάσουμε από κοντά αυθεντικά έργα χαρακτικής εννέα σπουδαίων και διεθνώς αναγνωρισμένων καλλιτεχνών:

Auguste Rodin (Ροντέν),

Wasilly Kadinsky (Καντίνσκυ),

Henri-Emile-Benoit Matisse (Ματίς),

Pablo Picasso (Πικασό),

Joan Miró (Μιρό),

Andre Masson (Μασσόν),

Apel-les Fenosa (Φενόσα),

Salvador Dali (Νταλί),

Vladimir Velikovich (Βελίκοβιτς)

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012 και ώρα 8.30 μ.μ. στην Art Gallery (πεζόδρομος οδού Σκρα) στην Αλεξανδρούπολη. Την εκδήλωση θα συνοδεύσει μουσικά το ντουέτο Γιώργος Πετκάρης (τενόρο σαξόφωνο) και Δημήτρης Γουμπερίτσης (κόντρα μπάσο) υπό τους ήχους της τζαζ.

Τα εγκαίνια της έκθεσης σηματοδοτούν την επίσημη έναρξη των πολιτιστικών δράσεων του προγράμματος «Τρένο του Πολιτισμού» της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Η έκθεση θα διαρκέσει από 6 Αυγούστου έως 30 Σεπτεμβρίου.

Ώρες επίσκεψης : 08:00-22:00

Τηλ. επικοινωνίας : 25510-81220

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 1491 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή