Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Σύγκληση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, Χιονοπτώσεων και Παγετού κατά τη νέα χειμερινή περίοδο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΔΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Π.Ε ΕΒΡΟΥ

Tαχ.Δ/νση:Καραολή& Δημητρίου -40-

Tαχ.Κώδικας:68100 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Πληροφορίες

Τηλέφωνο : 25513 50580,81,82

TELEFAX: 2551 0 23223

E- mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αλεξ/πολη: 16 -11-2018

Αριθμ. Πρωτ: 1691

 

ΘΕΜΑ: Σύγκληση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π) της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, Χιονοπτώσεων και Παγετού κατά τη νέα χειμερινή περίοδο

ΣΧΕΤ : α. Ν.3013/02 ''Περί Αναβάθμιση Πολιτικής Προστασίαςκαι λοιπές διατάξεις''

β. Ν.3852/2010 ''Νέα αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης''

γ. Τοπικά Σχέδια ''ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ – ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ- ΠΛHΜΜYΡΕΣ''

Ενόψει της νέας χειμερινής περιόδου,καλούμε σε σύσκεψη τα μέλη του ΣυντονιστικούΟργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π) της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, με σκοπό τη λήψη των αναγκαίων μέτρων πρόληψης και αντιμετώπισης των κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετούκατά τη νέα χειμερινή περίοδο.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 22 Νοεμβρίου 2018,ημέραΠέμπτηκαι ώρα:11:30 π.μ., στην αίθουσα συσκέψεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου (Καραολή& Δημητρίου 40, Αλεξ/πολη).

Την ανωτέρω ημέρα και ώρα θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις, σε θέματα των συνημμένων Παραρτημάτων ''Α'' και ''Β''.

Η συμμετοχή των αποδεκτών της παρούσης κρίνεται απαραίτητη ιδιαίτερα των Δημάρχων ή των Αντιδημάρχων με αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες αυτών.

Δείτε το παράρτημα Αxls

Δείτε το παράρτημα Βxls

Ο Πρόεδρος του Σ.Ο.Π.Π της Π.Ε ΕΒΡΟΥ

Αντιπεριφερειάρχης

Πέτροβιτς Δημήτριος

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΔΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Π.Ε  ΕΒΡΟΥ

Διαβάστηκε 892 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020 09:56

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή