Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Διεθνές Συνέδριο στην Αλεξανδρούπολη «Ενεργοποίηση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας MIC»

pp

Η Περιφέρεια ΑΜΘ σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στις εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα «Ενεργοποίηση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας MIC» (Activation of the Civil Protection Mechanism in EU - Monitoring and Information Centre), το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 9.30π.μ., στην Αλεξανδρούπολη, Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο - Alexander Beach Hotel.

Το Διεθνές Συνέδριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Διαπεριφερειακής Συνεργασίας INTERREG IVC – CIVPRO «Regional Strategies for Disaster Prevention» (Περιφερειακές Στρατηγικές για την Πρόληψη Καταστροφών), στο οποίο η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συμμετέχει ως εταίρος από τα μέσα του έτους 2010 με επικεφαλής εταίρο (LP) τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (Γ.Γ.Π.Π.)/ Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το Γραφείο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων & Διεθνών Σχέσεων στο τηλ: 2531350190, ή με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Έβρου, της αυτοτελούς Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας της ΠΑΜ-Θ στο τηλ: 2551350582.

Διαβάστηκε 1204 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2012 13:28

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή