Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Υποβολή Τιμοκαταλόγων Εκπαιδευτηρίων

Αλεξ/πολη, 17-10-2013

 

Το Tμήμα Εμπορίου-Τουρισμού της Δ/νσης Ανάπτυξης ΠΕ Έβρου ενημερώνει τους καταναλωτές και επαγγελματίες της περιοχής ότι από 01-09-2013 ισχύει η ΥΑ Α2-861/2013 άρθρο 87 αναφορικά με την υποβολή Τιμοκαταλόγων Εκπαιδευτηρίων, σύμφωνα με το οποίο :

Υποβολή Τιμοκαταλόγων Εκπαιδευτηρίων

Τα κάθε είδους Φροντιστήρια, Ιδιωτικά Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών, Ιδιωτικοί Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί υποχρεούνται να καταθέτουν σε ηλεκτρονική μορφή στη Δ/νση Παρατηρητηρίου Τιμών και Τιμοληψιών του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) το αργότερο μέχρι την 15η Ιουνίου εκάστου έτους τιμοκατάλογο των παρεχόμενων υπηρεσιών τους για το επόμενο έτος. Υπόδειγμα φόρμας υποβολής τιμοκαταλόγων υπάρχει στην ιστοσελίδα e-prices.gr.

Οι παραβάτες τιμωρούνται με διοικητικό πρόστιμο δύο χιλιάδων ευρώ (€2000). Το πρόστιμο διπλασιάζεται σε περίπτωση υποτροπής.

 

Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης

Ι. ΣΙΜΣΕΡΙΔΗΣ

Διαβάστηκε 908 φορές

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή