Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Διαδικασία θεώρησης των επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ

 

Ταχ. Δ/νση: Καραολή Δημητρίου 40

Ταχ. Κωδ.: 68 100 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πληροφορίες: Ε. Τσόγκα

Τηλέφωνο: 25513-57106

Fax.: 25513-50526

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αλεξ/πολη, 19-03-2012

Αρ. Πρωτ.: ΟΙΚ/ 1217

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Η διαδικασία θεώρησης των επαγγελματικών αδειών πωλητών Λαϊκών Αγορών οι οποίες έληξαν στις 31-12-2011 (έκδοση ή τελευταία θεώρηση το 2009) για τις Περιφερειακές Ενότητες Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου θα γίνει ως ακολούθως:

1. Τόπος υποβολής αιτήσεων: Τμήματα Εμπορίου-Τουρισμού των Διευθύνσεων Ανάπτυξης των Περιφερειακών Ενοτήτων.

2. Τρόπος υποβολής: Αυτοπρόσωπη ή δια μέσου αντιπροσώπου.

3. Προθεσμία θεώρησης: Από 20/03/2012 έως 20/04/2012.

4. Απαραίτητα δικαιολογητικά:

α) Βεβαίωση φορολογικής ενημερότητας της αρμόδιας ΔΟΥ «περί μη οφειλής φόρου επιτηδεύματος» ή βεβαίωση τμηματικής καταβολής των οφειλών.

β) Βεβαίωση του Ασφαλιστικού Φορέα «περί καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών» ή βεβαίωση τμηματικής καταβολής των οφειλών».

Η διάθεση των αιτήσεων καθώς και του σχετικού πληροφοριακού έντυπου υλικού, με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά θεώρησης αδειών του εδαφ. 4 της παρ. Α του άρθρου 2 του π.δ. 51/2006, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα, γίνεται από την Υπηρεσία του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Δ/νσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου (Καραολή και Δημητρίου 40, αρμόδιοι υπάλληλοι: Μοναστηρίδου Σοφία και Μουρίκας Απόστολος), όλες τις εργάσιμες ημέρες από 20/03/2012 έως 20/04/2012.

Σε περίπτωση μη θεώρησης της επαγγελματικής άδειας, με υπαιτιότητα του αδειούχου, εντός (10) δέκα εργάσιμων ημερών από την εκπνοή της καθορισμένης προθεσμίας, η άδεια ανακαλείται προσωρινά, με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Π.Α.Μ.Θ.

Εάν κατά τη διάρκεια της προσωρινής ανάκλησης του ενός (1) ενός μηνός, ο ενδιαφερόμενος προσκομίσει τις ανωτέρω βεβαιώσεις, η άδεια θεωρείται και τίθεται εκ νέου σε ισχύ, χωρίς άλλες προϋποθέσεις.

Η άδεια ανακαλείται οριστικά με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Π.Α.Μ.Θ. και δεν επιτρέπεται η θεώρησή της, μετά από την πάροδο έξι (6) μηνών από την εκπνοή της καθορισμένης προθεσμίας.

 

M.Ε.Π 

Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Ανάπτυξης

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΙΜΣΕΡΙΔΗΣ

Διαβάστηκε 1694 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012 09:28

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή