Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής φορέων για τη συμμετοχή τους σε πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων σε απόρους της χώρας έτους 2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ: Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής


Ταχ. Δ/νση: Ραιδεστού 9, 68200 ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Telefax: 2552023328

Πληροφορίες: Ν. Ρήγας

Τηλέφωνο: 2552081714

Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ορεστιάδα, 16/01/2012

Αριθ. πρωτ.: 302

 

ΘΕΜΑ: «Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής φορέων για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα (Ε.Ε) της Δωρεάν Διανομής Τροφίμων σε απόρους της χώρας έτους 2012.»

Παρακαλούνται τα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα ή Φιλανθρωπικοί Σύλλογοι που είτε σιτίζουν είτε φιλοξενούν είτε περιθάλπουν άπορα άτομα, η Ιερά Μητρόπολη, Σύλλογοι Παλιννοστούντων, Σύλλογοι Πολυτέκνων, Σύλλογοι Τριτέκνων, Σύλλογοι Ατόμων με ειδικές ανάγκες, Σύλλογοι Αθίγγανων, Δήμοι, Δημοτικά Ν.Π.Δ.Δ. και Κοινωφελείς Επιχειρήσεις τους, μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (Μ.Κ.Ο) που υλοποιούν προγράμματα σίτισης απόρων ατόμων εντός της Επικράτειας και μόνο, λοιποί Σύλλογοι, στους οποίους προβλέπεται η φιλανθρωπική τους δράση στο καταστατικό, και επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα της Δωρεάν Διανομής Τροφίμων από τα αποθέματα παρέμβασης για λογαριασμό των απόρων μελών τους, να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής μέχρι 30 Μαρτίου 2012, ημέρα Παρασκευή, στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Ορεστιάδας.

 

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Ο Διευθυντής

Δαδούσης Κωνσταντίνος

 

Διαβάστηκε 1474 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012 14:55

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή