Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Υποβολή δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦ. ΑΓΡ. ΟΙΚΟΝ. & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝ/ΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΤ. & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Πληροφορίες :Ε. Καρανίκα

Ταχ. Δ/ση : Καραολή & Δημητρίου 40

Ταχ. Κωδ. : 68100 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Τηλέφωνο : 25513-57123

TELEFAX : 25513-50223

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αλέξ/πολη 7 Οκτωβρίου 2014

 

Ανακοινώνουμε στους κατόχους αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων ότι για εκμεταλλεύσεις έως ένα στρέμμα οι βεβαιώσεις για τα τσίπουρα θα δίνονται από τους κατά τόπους Δήμους. Για τις μεγαλύτερες του στρέμματος εκμεταλλεύσεις απαραίτητη προϋπόθεση είναι η υποβολή δηλώσεων συγκομιδής από τους παραγωγούς, οι οποίες θα συνεκτιμώνται με τα στοιχεία του αμπελουργικού μητρώου προκειμένω να δοθούν βεβαιώσεις από υπαλλήλους της Δ.Α.Ο.Κ. της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου

Υπενθυμίζουμε ότι η συμπλήρωση και υποβολή δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου για το έτος 2014, αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου και λήγει στις 30 Νοεμβρίου. Γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας «Δήλωση Συγκομιδής Αμπελουργικών Προϊόντων» της επίσημης ιστοσελίδας του ΥΠ.Α.Α.Τ. www.minagric.gr.

(Πληροφορίες στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Έβρου και στο τηλέφωνο 2551357123, Καρανίκα Ευφροσύνη)

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΒΡΟΥ

Διαβάστηκε 867 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 14:00

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή