Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ συνάντηση με καλλιεργητές και ενδιαφερόμενους καλλιεργητές αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών από τους νομούς Έβρου και Ροδόπης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Παπαδάκης Πασχάλης

Ταχ. Δ/ση : Καραολή & Δημητρίου 40

Ταχ. Κωδ. : 68100 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Τηλέφωνο : 25513-57147

TELEFAX : 25513-50409

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

              : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αλεξανδρούπολη 03/06/2014

Από την Ομάδα υποστήριξης για την προώθηση της αγροτικής παραγωγής στο νομό Έβρου της Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κας Μαυρανεζούλη – Νικολάου Γεωργίας και από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Έβρου ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 06-07-2014 και ώρα 11 το πρωί στην αίθουσα του «ΝΟΜΑΡΧΕΙΟΥ» (παλιά Νομαρχία στην πλατεία του Φάρου) η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ συνάντηση με καλλιεργητές και ενδιαφερόμενους καλλιεργητές αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών από τους νομούς Έβρου και Ροδόπης για την τελική συζήτηση και παρουσίαση-ψήφιση καταστατικού, μετά της όποιες αλλαγές που έγιναν από την προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή από την τελευταία συνάντηση και συζήτηση για την οργάνωση Συνεταιρισμού ή Ομάδας παραγωγών.

Αφού γίνει η σχετική ενημέρωση για τις προηγούμενες συναντήσεις και για ότι καινούργιο προέκυψε θα διαβαστεί το καταστατικό που μπορεί να ισχύσει για το συνεταιρισμό παρουσία δικηγόρου οι ενδιαφερόμενοι θα υπογράψουν ως ιδρυτικά μέλη για να ακολουθήσει η κατάθεση του καταστατικού για αναγνώριση στο ειρηνοδικείο από το δικηγόρο και την προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή.

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Έβρου

Διαβάστηκε 707 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Ιουλίου 2014 12:07

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή