Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

4η συνάντηση με καλλιεργητές και ενδιαφερόμενους καλλιεργητές αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Παπαδάκης Πασχάλης

Ταχ. Δ/ση : Καραολή & Δημητρίου 40

Ταχ. Κωδ. : 68100 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Τηλέφωνο : 25513-57147

TELEFAX : 25513-50409

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

               : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αλεξανδρούπολη 28/05/2014

 

Από την Ομάδα υποστήριξης για την προώθηση της αγροτικής παραγωγής στο νομό Έβρου της Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κας Μαυρανεζούλη – Νικολάου Γεωργίας και από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Έβρου ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 01-06-2014 και ώρα 11 το πρωί στην αίθουσα του «ΝΟΜΑΡΧΕΙΟΥ» (παλιά Νομαρχία στην πλατεία του Φάρου) η 4η συνάντηση με καλλιεργητές και ενδιαφερόμενους καλλιεργητές αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών από τους νομούς Έβρου και Ροδόπης για την τελική συζήτηση και παρουσίαση-ψήφιση καταστατικού, εκλογή προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου για την οργάνωση Συνεταιρισμού ή Ομάδας παραγωγών.

Θα γίνει ενημέρωση από τις ομάδες που είχαν συσταθεί η κάθε μία για ένα ειδικό σκοπό, αφού στην αρχή συζητηθούν τα προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετώπισαν αλλά και η προοπτική που ανοίγεται με τις νέες καλλιέργειες όπως τις κατέγραψαν οι ομάδες αυτές.

Η συνάντηση είναι καθοριστική διότι είναι και η τελευταία σ αυτή τη φάση μιας και θα εκλεγεί και προσωρινό συμβούλιο το οποίο θα συνεχίσει το εγχείρημα αν όλα πάνε καλά και παρθεί η απόφαση να συνεχιστεί η προσπάθεια αυτή.

Καλούνται λοιπόν στην συνάντηση όλοι όσοι βλέπουν θετικά την προσπάθεια αυτή και θέλουν να είναι οι πρώτοι που θα βάλουν το θεμέλιο λίθο του «Συνεταιρισμού- Ομάδας Παραγωγών Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών από τους νομούς Έβρου και Ροδόπης και τους ενδιαφέρει η καλλιέργεια των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, να παραβρεθούν για να πάρουν μέρος στις διαδικασίες και να συμβάλουν στο εγχείρημα αυτό.

 

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Έβρου

Διαβάστηκε 842 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014 15:39

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή