Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Διαδικτυακή σύνδεση επιχειρήσεων με ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Παπαδάκης Πασχάλης

Ταχ. Δ/ση : Καραολή & Δημητρίου 40

Ταχ. Κωδ. : 68100 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Τηλέφωνο : 25513-57147

TELEFAX : 25513-50409

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Αλεξανδρούπολη 11/04/2013

Διαδικτυακή σύνδεση επιχειρήσεων - ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Έβρου στα πλαίσια εφαρμογής της υπ΄αρίθμ.647/27509 ΚΥΑ (ΦΕΚ539 Β /7-3-2013) σας ενημερώνει ότι:

Α) Όλα τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που ασχολούνται με τη σφαγή ζώων, εμπορία, διακίνηση, τεμαχισμό, τυποποίηση κρέατος και παραγωγή παρασκευασμάτων κρέατος και προϊόντων με βάση το κρέας.

Β) Όλα τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που ασχολούνται με τη διακίνηση και την εμπορία κρέατος και ζώων από το ενδοκοινοτικό εμπόριο και τις εισαγωγές από τρίτες χώρες.

Υποχρεούνται σε διαδικτυακή σύνδεση με τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Η σύνδεση γίνεται μέσω του site του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ (www elogak.gr) επιλέγοντας ΟΝ LINE Εφαρμογή Εισαγωγής Ισοζυγίων Κρέατος, όπου υπάρχουν οδηγίες χρήσεως και τηλέφωνα επικοινωνίας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση και πληροφορία σχετικά με την εφαρμογή της ανωτέρω Κοινής Υπουργικής Απόφασης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ (Εποπτεία Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης), 1Ο Χιλ. Ξάνθης-Λάγους (πρώην ΚΕΓΕ), 2541070565.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΒΡΟΥ

Διαβάστηκε 1000 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013 14:26

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή