Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΠΕ Έβρου

Κάλεσμα για συμμετοχή σε έκθεση αγροτικών προϊόντων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΒΡΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΒΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Παπαδάκης Πασχάλης

Ταχ. Δ/ση : Καραολή & Δημητρίου 40

Ταχ. Κωδ. : 68100 ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ

Τηλέφωνο : 25513-57147

TELEFAX : 25513-50409

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης και η Π.Ε Έβρου προτίθεται να συμμετάσχει στην Έκθεση και τις εκδηλώσεις που διοργανώνει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών σύνδεσης του πρωτογενή και δευτερογενή τομέα με τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό, για την ανάδειξη και προβολή των τοπικών προϊόντων ποιότητας.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Μουσείο της Ακρόπολης στην Αθήνα, την χρονική περίοδο 18-21 Απριλίου 2013. Στην έκθεση αυτή οι Περιφέρειες της χώρας, θα παρουσιάσουν ένα «καλάθι» τοπικών προϊόντων, ελκυστικής συσκευασίας, με σκοπό την προσέλκυση επισκεπτών, την ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού και την αύξηση της ζήτησης των προϊόντων στις εγχώριες και διεθνείς αγορές.

Το καλάθι προϊόντων της Περιφέρειας μπορεί να περιλαμβάνει προϊόντα: πιστοποιημένα ΠΟΠ-ΠΓΕ, παραδοσιακά, πιστοποιημένα βιολογικά, γυναικείων συνεταιρισμών, εξαγωγικού προσανατολισμού, όπως και ιδιαίτερα προϊόντα που χαρακτηρίζουν τις περιοχές της Περιφέρειας και δημιουργούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Σημειώνεται ότι η έκθεση δεν θα έχει εμπορικό χαρακτήρα, δηλαδή θα παρέχονται πληροφορίες για τα προϊόντα, χωρίς αυτά να μπορούν να πουληθούν. Για την ενημέρωση των επισκεπτών, σχετικά με τα προϊόντα, θα απαιτηθεί οπτικό ή οπτικοακουστικό υλικό (spot, video, ή powerpoint). Επίσης την ημέρα των εγκαινίων, όπως και κατά την παρουσίαση του ''Ελληνικού Πρωινού'', θα πραγματοποιηθεί ''γευσιγνωσία'' των επιλεγμένων προϊόντων της Περιφέρειας.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι φορείς και επιχειρήσεις του Ν. Έβρου, των οποίων τα προϊόντα καλύπτουν τις προαναφερόμενες προϋποθέσεις και επιθυμούν να συμπεριληφθούν στην παρουσίαση της Έκθεσης, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, έως την Παρασκευή 5 Απριλίου 2013, στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου


Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Αναπτυξης Έβρου

Διαβάστηκε 882 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Απριλίου 2013 15:34

Η Ιστοσελίδα είναι σε πιλοτική λειτουργία.

Προσοχή! Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες και είναι συμμορφωμένη σύμφωνα με το GDPR.Συνέχεια στην πλοήγηση σας συνεπάγεται αποδοχή των όρων χρήσης της ιστοσελίδας με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Περισσότερα

Αποδοχή